Skriv ut denne siden
søndag, 11 august 2019 18:07

Medlemskontingent 2019/2020

Skrevet av

MEDLEMSKONTINGENT FOR SESONGEN 2019/2020

Årskontingent i Taiga'n utgjør kr 300 for voksen/kr 150 for barn under 16 år.

Som medlem i Taiga'n får du blant annet rimeligere busspris på alle bussturer vi arrangerer gjennom hele sesongen og rimeligere sesongkort på felt I/Taiga'n-feltet i Terningen Arena. Sesongkort gjelder på alle hjemmekampene den kommende sesongen: serie, cup, sluttspill OG Champions League! 

Medlemskapet i Taiga'n kan gjerne betales allerede i dag direkte til Taiga'ns kontonummer: 1822 21 78475

Vi tar også innbetaling på VIPPS #516186 - TAIGA'N

OBS Viktig: Husk å oppgi fullt navn i meldingsfeltet for hvem betalingen(e) gjelder for.

Oblater, og eventuelt nye medlemskort, deles ut på Avkast 2019-2020 med Elverum Håndball Herrer på Kremmertorget lørdag 31. august. I tillegg står vi i supportershop'en før alle hjemmekamper i Terningen Arena.

Etter innbetaling kan du - dersom du ikke allerede er det - be om å bli medlem av Taiga'n lukket gruppe på Facebook. Her deler vi fortløpende aktuell informasjon som ex. oppsatte bussturer. All aktuell organisert aktivitet i regi av Taiga'n annonseres også via hjemmesiden vår, www.taigan.no Følg oss også gjerne på åpen gruppe Taiga'n Supporterklubb på Facebook og Instragram (taigan2006) hvor vi deler litt av hverdagen og hvor moro vi har det som svart-hvite supportere.

Velkommen til både nye og tidligere medlemmer. Alle er hjertelig velkomne til å bli med i supporterklubben til norges beste herrelag i håndball: Elverum Håndball Herrer - vi er best #sammenforelverum