×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 69
lørdag, 05 november 2011 13:12

Allmøte

Skrevet av

Litt sent, men her kommer referatet fra allmøtet vi hadde i TA 25.10.11

Veldig fornøyd med fremmøtet på 33 Stk. Dette viser bra engasjement.

 

Sak 1:

SPRÅKBRUK:

Vi ser bedringifra sist gang dette ble tatt opp som tema. Noen utbrudd vil det alltid være i kampens hete, MEN, trakassering via ordbruk skal IKKE Taiga'n være kjent av. Vi har alle ansvar for å si ifra til de som evt. ikke klarer å holde munn, uten at dette skal bli et tema. Det skal ikke være nødvendig at dette kommer fra styret!

Vi bør også forsøke å bli flinkere til å snu det negative til positiv heiing fra tribuna, i stedet for å gå sure, og dermes la være å heie. Vi skal støtte gutta uansett om det går bra eller dårlig.

Vi gjør også et forsøk i å henge oss MINDRE opp i dommerne.

Sak 2:

SOSIALE MEDIER:

Vi må tenke godt gjennom det vi skriver på f.eks Facebook, Twitter etc. Det har kommet reaksjoner fra gutta på hva som har blitt skrevet der i negativ forstand. Christian Berge har selv tatt kontakt med Stein ang. dette temaet.  Det er alikevel lov å gi konstruktiv kritikk. BRUK HUE!!!

Kom forslag om å opprette en presse-talsmann i taiga'n. Dette forslaget vil bli tatt opp videre og vurdert. Dette for å forenkle ting ift. hendvendelser fra aviser o.l.

Vi vil nå forsøke å etterstrebe at all info/oppfordringer som blir lagt ut på siden vår på Facebook, også blir lagt ut på nettsiden vår, dette da ikke alle har Facebook. Vi vil også forsøke å bli enda flinkere til bruke hjemmesiden vår www.taigan.no enda mer.

Oppfordrer medlemmer til å sende sms/mail hvis det er noe som ønskes tatt opp, både for de som ikke ønsker å snakke i stor forsamling, og for alle andre. Alle medlemmer er like mye verdt, og har sin rett til å bli hørt.

Sak 3:

SAMHOLD PÅ TRIBUNEN:

Alle må bli flinkere til å bli med å rope når noen forsøker å dra igang. Et problem har vært/er at ikke alle hører hva som blir sagt. Snu deg derfor rundt og sørg for at alle hører! Dette i håp om at alle deltar litt mer.

Vi har et ønske om at det blir spilt lavere musikk/ingen musikk når gutta våre scorer, dette da sangen vår blir borte... Ønsker også at speakeren skal være litt mer engasjert, uten at det skal bikke feil vei.

Vi vil også forsøke å få flest mulig til å stå sammen med oss, istedet for å sitte på andre siden. Men, alikevel huske at det kan være ulike grunner for at de ønsker å sitte. At vi da heller kan oppfordre de som av en grunn sitter, til å forsøke å rope litt mer fra den siden. Man trenger heller ikke være medlem av Taiga'n for å stå sammen med oss.  

Det skal også være lov å legge fra seg jakkene sine på stoler, sålenge man OPPHOLDER seg i hallen!

Vi ønsker også at alle forsøker å få med seg flere til å bli med på turer/fester. Dette er en super anledning til å bli bedre kjent med alle sammen, og virkelig få kjenne på hvilken herlig gjeng vi er. Det er fantastisk moro å være en del av Taiga'n, og dette ønsker vil at enda flere skal få føle på kroppen, også utenfor hallen.

Sak 4:

JULEBORD:

Vi forsøker også i år og få istand et julebord for Taiga'n medlemmer. Dette vil finne sted på Lille Gråberg, Lørdag 26.November. Nils Arne Skaret vil stå for musikken. Ønske fra styret om at noen andre kan ta på seg jobben med å sitte i festkomiteen. Lene Reksten har tidligere meldt seg. Fikk nå med seg Christin Andersen, Jon Ole Engen og Per Engen på laget..:-)

Påmeldingen er i full gang, og fristen for påmelding er 12.November.

Sak 5:

SUPPORTERSTAND:

Vi i styret vil nå dele oss opp for å bemanne standen på hver enkelt hjemmekamp, dette da vi mister veldig mye at stemningen både før, under og etter kamp. Vil da ha med oss to andre medlemmer til å bemanne standen på hver kamp. Oppfordret de som ønsket å delta om å melde seg. Tar fortsatt imot flere... De i styret som da har ansvar for hver enkelt kamp, vil da ta kontakt og høre om du har mulighet den aktuelle datoen.

DE SOM MELDTE SEG ER: Jorunn Myrvold, Svein Støa, Jim Ottervik, Tone Løcthing, Heidi Gammelmoe, Eli Rundberget, Andi Gammelmoe, Jon Ole Engen, Rune Stenseth, Lene Reksten, Linda S. Mellum, Jon Fredrik Klemmetvod.

Sak 6:

ØKONOMI:

Kommer ønske om at det ikke blir brukt penger på alkohol, verken på turer eller fester. Det som har bltt servert på turer er stort sett overskuddslager fra tidligere fester. Dette for at styret skal slippe å oppbevare dette hjemme.

Vi har pr. i dag 24 000 på konto, men venter fortsatt på kles-kolleksjonen fra umbro. Det er også bestillt blåsehorn i svart/hvitt.

Sak 7:

EVENTUELT:

På allmøtet kom ønske om å legge ut saksliste og referat fra styremøter på nett-siden vår. Dette for at alle skal ha mulighet til å ytre sin mening, og komme med ønske om saker. Vi vil forsøke å legge ut saksliste for hvert møte, slik at innspill kan komme. Styret tar til etterretning at vi kan bli bedre til å bruke nettsiden www.taigan.no for å informere.

Det kom også reaksjoner på vårt loddsalg som vil starte opp om kort tid. (Så fort loddbøkene er ferdig trykt)  Dette da det ikke har blitt opplyst om. Vi i styret har tenkt at dette er årlig tradisjon, da vi hadde tilsvarende lotteri også i fjor, som ga gode inntekter, hvor en stor del gikk direkte tilbake til spillergruppen i EHH. Vi har i år fått inn enda bedre premier, og håper derfor at medlemmer vil være behjelpelige med å selge lodd, uten at det er noen tvang. Trekningen vil skje før seriekampen 27.Desember. Som skrevet tidligere tar styret til etterretning at dette lotteriet ikke har blitt opplyst godt nok om. 

 

Håper på fortsatt godt sammarbeid, og masse moro. Vi i Taiga'n er jo en egen liten "familie"..:-)

Styret.