×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 64
onsdag, 29 august 2012 23:21

Referat fra allmøte 29.august 2012

Skrevet av

Her er noe av det viktigste som ble tatt opp.

Ref allmøte Taiga'n 290812

 

Oppmøte: 29 medlemmer (inkl. styret).

 

- Styrets sammensetning:

To av styremedl. har trekt seg. Hva gjør vi?

Fordi vi er Brønnøysundregistrert, så kan ikke styremedl. trekke seg. I stedet for å trekke seg, så må det meldes forfall til styremøtene.

Valg også av varamedlem(mer) på neste årsmøte.

Forslag på å avholde ordinært årsmøte i sept., men det blir kinkig i f.h.t. regnskapsåret.

Gjenværende fire styremedl. har sagt seg villig til å fortsette fram til neste ord. årsmøte.

Allmøtet enstemmige ved akklamasjon.

 

- Cup:

Onsdag 5. sept møter Elverum Veldre i Brumunddalshallen. Det blir ikke satt opp buss, så folk får prate sammen og fylle opp biler.
De med og uten bil møter ved TA for å samkjøre. Avreise kl 1800.

 

- Mailadr.:

Styret ønsker mailadr. til alle medl. for lettere å nå ut med informasjon. Send mailadressen til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

-Stand:

Det blir litt nytt og litt mindre utvalg. Det vil bli satt opp en "turnus" mtp bemanning av standen på hjemmekampene. Det vil alltid være én fra styret på stand, og i tillegg en eller to fra medlemsmassen. Og det er moro å stå der og treffe folk!! :-)

 

- Rosa sløyfe:

Hjemmekamp mot Arendal i Hamar OL-amfi. Samarbeid med kreftforeningen etter initiativ fra Kalle Björkmann.

Kampen starter kl 1700 lørdag 27. oktober. Det blir satt opp to bussalternativer fra TA, den første kl 1215 (inkl. pubbesøk), og den andre bussen kl 1445 (direkte til OL-amfiet). Retur fra kl 1900 og utover, med avsluttende fest på Lokket/Br. Stensbye. Og dit kommer også spillerne etterhvert!! :-)

Kombinerte buss og kampbilletter hentes i TA 19/10 eller 23/10 mellom kl 1700 og 1800. Pass på billetten!! Den MÅ framvises på bussen til Hamar, på kampen, og på returbussen!!

Målet er ny Norgesrekord med 6000 tilskuere (den gamle hadde Viking med 5500)!!

Dugnadshjelp ønskes!! Vi skal legge golv (undergolv og håndballgolv), og legge ut "klappere". Alt dette gjøres på fredagen, slik at det blir INGEN jobbing lørdagen. Vi trenger 30 frivillige, som kan melde seg til Stein på Taiga'n-tlf.

Målet er å kunne gi 100 000 kr til Rosa sløyfeaksjonen.

Elverumsradioen sender garantert kampen direkte!!!

Det blir produsert spesielle Umbro-skjerf spesiellt til denne kampen, som selges for kr 200, hvor kr 50 går til Kreftforeningen.

 

- Kickoff:

Vi har ikke fått info ang. hva som skjer, så sannsynligvis får ikke Taiga'n oppgaver.

 

- Håndballfest i Trondheim:

Avreise fra TA kl 0700. Det skjer MASSE i Trønderhovedstaden denne lørdagen!

Og Taiga'n skal heie på Storhamar!!

 

- Taigan Trim og Trøkk:

Medlemsskap i Bedriftsidrettsforbundet er nå i boks, og vårt navn er nå Taiga'n BIL.
Taiga'n betaler medlemsskapet, mens avgifter for å delta i serier, arrangementer, konkurranser o.l. betales av hver enkelt som ønsker å delta.

 

- Evt.:

1. Elverumsradioen har gått inn på et samarbeid med EHH. Gratis sesongkort og gavekort på Kremmer'n i premie. En ukjent person skal være ett eller annet sted i Elverum kommune i uke 37 (man-fre). Denne personen vil hver dag ha med et gavekort pålydende kr 1000, samt et sesongkort. For å finne denne personen, må du følge med på Elverumsradioen mellom kl 1400 og 1800. Her blir det gitt hint, og så må folk ut og lete. Den første som finner vedkommende hver dag, vinner begge premiene.

2. Sesongkort blir levert EH i løpet av uka. Betales ved avhenting. Sannsynligvis på første hjemmekamp. I tillegg blir innbetalingskort for Taiga'n-medlemsskap utlevert til de som savner det.