×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 75
mandag, 12 oktober 2015 00:00

Taiga`ns Lynlotteri

Skrevet av

Kjære medlem,

Taiga`ns Lynlotteri avholdes fredag 13. og lørdag 14. november. Lotteriet avholdes både på Amfi og Kremmertorget. Noter midtre helgen i november i kalenderen: fredag 13. november klokken 12:00 - 18:00 og lørdag 14. november klokken 10:00 - 16:00.

Vi trenger premier av alle slag og lotterikomiteen oppfordrer alle medlemmer til å stille med premier. Alle bidrag mottas med stor takk og om mulig enda større og takknemlig smil :) Premier kan leveres både på hjemmekamper i Terningen Arena og evt. til lotterikomiteen privat eller etter avtale. Premier som ikke er kaker/fruktkurver må leveres innen fredag 31. oktober. Premier kan leveres til Susann N., Britt M., Tonje B. Toril J. eller Knut S.

I og med at vi kjører parallelle stands både på Amfi og Kremmertorget både fredag og lørdag trenger vi hjelp av medlemmene til å stå på stand. Kontakt lotterikomiteen direkte og gi beskjed om på hvilken måte du kan bidra på, når og hvor.

Inntektene fra lotteriet sikrere at Norges beste supporterklubb kan fortsette med å støtte laget i sitt hjerte. 20 % går uavkortet til botkassa til gutta! :)

På forhånd takk for alle bidrag :)