søndag, 24 november 2019 21:00

Håndballfest på Lillehammer februar 2020

Skrevet av

Håndballfest i Håkons Hall lørdag 15.02.2020

Her kommer litt informasjon til våre medlemmer om den store håndballfesten mot Flensburg på Lillehammer medio februar 2020. Taiga’n får tildelt og skal stå på samme felt som sist i Håkons Hall – vi håper gjenta alle suksessene fra PSG-matchen i september! J

Kampbilletter Håkons Hall:

Til de av våre medlemmer som har sesongkort på felt I/Taiga’n-feltet i Terningen Arena: Du/dere trenger ikke foreta deg noe som helst. Du/dere vil få tildelt billett på felt T i Håkons Hall av Elverum Håndball Herrer. Kampbillett sendes av Elverum Håndball Herrer til hver enkelt via App’en til Elverum Håndball Herrer. Eventuelle spørsmål rundt dette tas direkte med Håndballkontoret.

Til de av våre medlemmer som har sesongkort på annet felt enn felt I - i Terningen Arena: Du/dere trenger heller ikke foreta deg noe som helst. Du/dere vil få tildelt billett til Håkons Hall av Elverum Håndball Herrer. Kampbillett sendes av Elverum Håndball Herrer til hver enkelt via App’en til Elverum Håndball Herrer. Eventuelle spørsmål rundt dette tas direkte med Håndballkontoret.

Til de av våre medlemmer som IKKE har sesongkort på noe felt i Terningen Arena: Du/dere kan få kjøpe billetter av Taiga'n til rabattert pris - kun kr 280 (ordinær pris kr 350).

Billettene til kampen slippes 26. november. Bestillingsfrist via Taiga’n: 15. desember!

Forutsetninger for å kjøpe billett av Taiga’n på felt T i Håkons Hall:

1.      Billettkjøp forutsetter medlemskap i Taiga'n for sesongen 2019-2020

2.      Du må kunne motta billetten i Elverum Håndball-appen *

3.      Bestilling i form av betaling på VIPPS til Taiga’n #516186 * 

Når du/dere betaler på VIPPS er det viktig med spesifisering av hva som betales, som for eksempel: Håkons Hall 2020 + navn dersom du kjøper til flere enn deg selv.

*Har du ikke VIPPS eller App’en til Elverum Håndball Herrer, så spør du en håndballvenn!! :) 

Buss tur/retur Elverum – Lillehammer vil bli satt opp – mer informasjon kommer nærmere.

Dette blir moro – velkommen med på nok en historisk Champions League håndballfest sammen med laget i våre hjerter #nytteventyr #sammenforinnlandet #sammenforelverum